Snel op weg met het 5S-trainingsprogramma

 

De 5S-methode nodigt medewerkers uit om zelf aan de slag te gaan. Ons 5S-trainingsprogramma voorziet ze van het juiste gereedschap.

 

Praktisch en herkenbaar

Ons 5S-trainingsprogramma is een toegankelijk instrument om de methode over te dragen aan uw medewerkers. Het programma omvat zeven online trainingsvideo’s, een koffer met een op maat gemaakte trainershandleiding en een set 5S Rood Label kaarten. In de trainingsvideo’s wordt het hele proces inzichtelijk gemaakt aan de hand van herkenbare situaties uit de praktijk. Met de rode labels worden ongewenste zaken zichtbaar gemaakt. Dit resulteert in een opgeruimde en overzichtelijke werkplek, waar mensen hun verantwoordelijkheid nemen en minder gezocht en gelopen hoeft te worden.

 

Winst

Het 5S-trainingsprogramma is zowel geschikt voor multinationals als voor middelgrote ondernemingen. De ervaring leert dat ons programma snel enthousiast maakt omdat een goed georganiseerde en logisch opgebouwde werkplek motiverend werkt. U bespaart kosten omdat uw medewerkers minder tijd en moeite kwijt zijn aan zaken die feitelijk niets met hun werk te maken hebben. Dat is pure winst! Zo verdient u uw investeringen binnen enkele maanden terug!

 

Dit trainingspakket is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Italiaans en Arabisch.

 

5S training pakket

Vraag direct uw gratis inlogcode voor de online 5S introductievideo aan!